Valitse parhaat kuulosuojaimet melulle altistuvien työntekijöittesi suojaksi

Kaikki alkoi ammatillisena ongelmana...

Kun puhutaan kuulonsuojauksesta työpaikalla, on korvatulppien tarjoaminen työntekijöille yleensä viimeinen vaihtoehto. Kun hallinnolliset tai rakenteelliset toimenpiteet eivät tuota tulosta, tarjotaan työntekijöille kertakäyttöisiä tai uudelleenkäytettäviä korvatulppia.

Ongelma: parhaassa tapauksessa, näitä korvatulppia ei käytetä oikein ja pahimmassa tapauksessa niitä ei käytetä ollenkaan. Ei riitä, että melulle altistuvat työntekijät kuuroutuvat, mutta he kärsivät myös stressistä sekä kohonneesta verenpaineesta, aiheuttaen laskun tuottavuudessa.

Mies nostaa kuulosuojaimiaan kommunkoidakseen

Kattava ratkaisu työntekijöidesi kuulon suojaamiseen

Estä työperäistä kuulonalenemista

Kuulon työperäiset ongelmat on syy miksi Cotral Lab perustettiin; estääkseen niiden työntekijöiden kuuroutumisen jotka altistuvat 80-120 dB melulle.

Yritykset jotka välittävät työntekijöistään hyötyvät uusimmasta teknologiasta sekä lisättyjen palveluiden arvosta ja optimoivat ehkäisykampanjansa työpaikkojen melua vastaan.

Viimeisen 25 vuoden ajan, Cotral Lab on sijoittanut tutkimukseen ja tuotekehitykseen luodaakseen parhaimmat korvatulpat maailmassa: mukavat ja helpot käyttää sekä myös kustannustehokkaat.

Koska pelkästään parhaiden korvatulppien tarjoaminen ei ole tarpeeksi, Cotral Lab opettaa työntekijöillesi kuulonsuojauksen tärkeydestä ja tarkastaen korvatulppien tehokkuutta.

Tänä päivänä, yli 2 miljoonaa ihmistä, neljässä eri maanosassa käyttävät Cotral Lab korvatulppia, mutta edessä on vielä pitkä matka. Yli 100 miljoonaa työntekijää altistuu edelleen työperäiselle melulle päivittäin.

Entä Sinä? Miten varmistat että työntekijäsi saavat tehokkaat korvatulpat, joita he mielellään käyttävät?

Yli 230 asiantuntijaa ja ainutlaatuinen tehtävä: suojella työntekijöidesi kuuloa

Vuodesta 2018, Cotralin 230 työntekijää jatkavat tärkeää tehtäväänsä suojellakseen teidän melulle alttiina olevia työntekijöitänne.

Yli 30 uutta asiantuntijaa liittyy ryhmään vuosittain, kasvattaen asiantuntijoiden määrää 15 prosentilla. He ovat sitoutuneet:

  • Tuottamaan parhaimman arvon kuulosuojainten kesken maailmanlaajuisesti
  • Saamaan työntekijät käyttämään korvatulppia koko melulle altistumisen ajan
  • Auttamaan meluisia yrityksiä maailmanlaajuisesti

“Työntekijöiden kuulon suojaaminen on olennaista”

2+ miljoonaa

Työntekijää käyttää Cotral Lab korvatulppia.

31,000+

Yhtiötä maailmanlaajuisesti luottaa Cotral Labiin.

4 maanosaa katettuna

230 asiantuntijaa jotka ovat omistautuneita kuulon suojaamiseen.

31,000+ yhtiötä käyttää Cotral Labin korvatulppia. Entä Sinä?

Vuodesta 1992, nämä yhtiöt ovat vaihtaneet vakio korvatulpista ja kuulosuojaimista, varsinkin 3M (Aearo™ tai Peltor™) ja Honeywell (Bilsom™ tai Howard Leight™), Cotral Labin yksilöllisiin korvatulppiin.

Tähän muutokseen löytyy yksinkertainen syy: he ymmärtävät että kertakäyttöisiä ja uudelleenkäytettäviä korvatulppia tai kuulosuojaimia ei käytetä oikein, tai vielä pahemmin, ei käytetä ollenkaan. Kun he kokeilivat Cotral Labin yksilöllisiä korvatulppia, he ottivat ne käyttöön eivätkä koskaan palanneet aikaisempiin kuulosuojaimiin.

Vuodesta 2018, yli 2+ miljoonaa työntekijää, 4 maanosassa, käyttävät mielellään Cotral Lab yksilöllisiä korvatulppia.

Ei väliä, jos olet:

  • Monikansallinen yhtiö maailmanlaajuisilla laitoksilla, tai
  • Paikallinen PK-yritys muutamalla työntekijällä jotka altistuvat melulle

Cotral Lab ratkaisu on on paras vaihtoehto työntekijöidesi kuulon suojaamiseen, aina kun he altistuvat haitalliselle melulle.

Olemme SUOMEN TYÖSUOJELUALAN YRITYSTEN LIITON jäsenyritys ja hyväksytty LUOTETTAVA KUMPPANI palveluun. Yhteistyö kanssamme on turvallista. Toimimme koko maassa ja tulemme tekemään valostenoton yrityksenne tiloissa

Peter

Peter
+358 (0) 405 54 6888

Elina

Elina
+358 (0) 442 80 1612

Jukka

Jukka
+358 (0) 447 77 4882

Peter:
Olen yrittäjä ja yrityksen toimitusjohtaja. Olen toiminut liike-elämässä opiskelujen jälkeen koko elämäni. Kokemuspohjani tulee hyvin erilaisesta ympäristöstä. Kun tutustuin Cotral Lab:in, olin alusta alkaen vaikuttunut Cotral:in tinkimättömästä laatuajattelusta ja halusta auttaa ihmistä kuulonsuojauksessa ja halusin olla mukana laajentamassa toimintaa Suomeen. Olen myös erittäin ylpeä siitä, että Cotral päätti antaa meille lisäksi Ruotsin edustuksen ja aloitamme toimintamme siellä syksyn 2014 aikana.
Cotral:in konseptin avulla olemme saaneet nopeasti uusia asiakkaita, joiden luottamuksesta meihin olen todella kiitollinen. Suojaimillamme on pitkä käyttö- ja takuuaika ja täten ne ovat käyttökustannuksiltaan ja ympäristön kannalta edullinen ratkaisu. Kutsun kaikki Suomen yritykset asiakkaiksemme tutustumaan palveluumme ja uuden sukupolven ylivoimaiseen kuulonsuojauksen ratkaisuun. Takaan palveluidemme laadun, laajuuden ja helppouden! Tervetuloa tutustustumaan.

Elina:
Toimin Cotral Lab Suomen kuulonsuojauksen asiantuntijana ja vastuualueinani ovat Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme ja Uusimaa. Aikaisempi kokemukseni tulee eri alojen asiantuntijan, myynnin ja asiakaspalvelu tehtävistä. Olen toiminut vaatteiden, yrityslahjojen sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteiden parissa ja ennen Cotralin tiimiin tuloa työskentelin diagnostiikan/kemianteollisuuden alalla. Meluriskit ja oman korvan herkkyys äänille on tullut myös itselle tutuksi vuosien varrella. Ja kun tutustuin Cotralin yksilöityyn kuulonsuojain ratkaisuun, olen todella vakuuttunut sen tärkeydestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Cotral Lab Suomessa minun on mahdollista yhdistää aikaisempi kokemukseni sekä ihmisläheisyys ja edesauttaa yrityksiä ja sen henkilöstöä suojaamaan.

Jukka:
Toimin Cotral Lab Suomi kuulonsuojaus asiantuntijana ja vastuualueinani ovat Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. Olen aikaisemmin toiminut erilaisissa myynnin tehtävissä vähittäis- ja tukkukaupassa sekä hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalalla. Koen onnistumista työssäni, kun voin auttaa asiakasta löytämään heille sopivia ratkaisuja. Lähestyn kuulonsuojaamista ensisijaisesti turvallisuusnäkökulmasta, mutta on selvää, että yksilöllinen ja käyttömukava kuulonsuojaaminen lisää myös työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista. Olen todella vaikuttunut Cotral Lab Suomen tuotteista ja haluan omalta osaltani olla jakamassa tietoa kuulonsuojaamisen tärkeydestä ja erinomaisista Cotral Labin tuotteista.

Laurent Capellari, Hallituksen puheenjohtaja & Toimitusjohtaja

Kuulon menettäminen on aina ollut yksi suurimmista huoleenaiheistani. Kaksivuotiaana kärsin toistuvista korvatulehduksista. Teini-ikäisenä vierailin usein korvalääkärin luona korvaputkien ja punktioiden vuoksi. Kipu oli kovaa ja pelkäsin että kuuroutuisin täysin.

Suomessa, yli 670 000 työntekijää altistuu yli 80 dB melulle. Euroopassa 7% työntekijöistä kärsii työperäisistä kuulovaikeuksista. He käyttävät tehottomia korvatulppia joita ei ole mukava käyttää, jotka eristävät heidät ympäristöstään eivätkä sovi korvaan. Tällaisissa olosuhteissa on mahdotonta käyttää tällaisia korvatulppia edes 2 tuntia päivässä. Ymmärtäisitte jos käyttäisitte niitä edes 30 minuuttia. Silti jokainen luulee että he pärjäävät... Ennemmin tai myöhemmin, kaikki jotka eivät suojaudu kunnolla tulevat kärsimään kuulon alenemisesta...

23-vuotiaana, vuonna 1992, päätin että muuttaisin työntekijöiden elämää niin että he eivät ikinä kuuroudu työperäisen melun takia. Päivä päivältä, tärkein motivaationi ja tyytyväisyyden lähteeni on palvella jokaista ammattilaista ja tarjota heille parhaat mahdolliset korvatulpat.
... Koska työntekijöidesi kuulon suojaaminen on olennaista!

Laurent Capellari

Yhdessä kanssanne maailmanlaajuisesti

Cotral Technology (WA, SA, VIC, TAS)
+61 (3)9597 9651
Cotral Australia (NSW, QLD, NT, ACT)
+61 (2)9667 3268
Cotral Lab Belgium
+32 (0)478 61 17 20
Cotral Lab Suomi
+358 (0)290 04 9990
Laboratorio Cotral
+34 91 761 0277
Cotral Lab Korea
+82 (0)2 862 8000
Cotral Lab
+33 (0)2 31 69 36 36
Labor Cotral GmbH
+49 (0)681 9659 0030
Cotral Lab Sverige
+ 46 (0)702 908 980
Cotral Lab SA
+41 22 596 73 23
Cotral Lab Italia
+39 02 0068 1048
Cotral Lab Maroc (DefibMaghreb)
+212 (0)5 22 98 41 77
Luotettava Kumppani
asiakastieto
STYL