Yli 350 asiantuntijaa
1 tehtävä: suojella työntekijäsi terveyttä

Valitse maailman johtava ammattilaisille räätälöityjen kuulonsuojainten valmistaja.
30 vuoden asiantuntemus henkilönsuojainten sekä työterveyden ja -turvallisuuden alalla tarkoittaa, että voit olla varma parhaista ratkaisuista työntekijöidesi terveyden suojelemiseksi.

Cotral Lab - Vieraile tuotanto laboratoriossamme

2,5 miljoonaa

Käyttäjää käyttää Cotral Labin laitteita

+ 31.000

Maailmanlaajuiset yritykset luottavat Cotral Labiin

+ 30 vuotta

Asiantuntemusta räätälöidyistä ratkaisuista

+ 50 M€ liikevaihto

25 % vientimyynnistä

 Tiimimme Suomessa
Olemme SUOMEN TYÖSUOJELUALAN YRITYSTEN LIITON jäsenyritys ja hyväksytty LUOTETTAVA KUMPPANI palveluun

Yhteistyö kanssamme on turvallista. Toimimme koko maassa ja tulemme tekemään valostenoton yrityksenne tiloissa

Peter

Peter
+358 (0) 405 54 6888

Elina

Elina
+358 (0) 442 80 1612

Jukka

Jukka
+358 (0) 447 77 4882

Nico

Nico
+ 358 (0) 440 49 0840

Peter:
Olen yrittäjä ja yrityksen toimitusjohtaja. Olen toiminut liike-elämässä opiskelujen jälkeen koko elämäni. Kokemuspohjani tulee hyvin erilaisesta ympäristöstä. Kun tutustuin Cotral Lab:in, olin alusta alkaen vaikuttunut Cotral:in tinkimättömästä laatuajattelusta ja halusta auttaa ihmistä kuulonsuojauksessa ja halusin olla mukana laajentamassa toimintaa Suomeen.
Cotral:in konseptin avulla olemme saaneet nopeasti uusia asiakkaita, joiden luottamuksesta meihin olen todella kiitollinen. Tällä hetkellä olemmekin markkinoiden suurin toimittaja yrityksille. Suojaimillamme on pitkä käyttö- ja takuuaika ja täten ne ovat käyttökustannuksiltaan ja ympäristön kannalta edullinen ratkaisu. Kutsun kaikki Suomen yritykset asiakkaiksemme tutustumaan palveluumme ja uuden sukupolven ylivoimaiseen kuulonsuojauksen ratkaisuun. Takaan palveluidemme laadun, laajuuden ja helppouden! Tervetuloa tutustumaan.

Elina:
Toimin Cotral Lab Suomen kuulonsuojauksen asiantuntijana ja vastuualueinani ovat Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Uusimaa. Aikaisempi kokemukseni tulee eri alojen asiantuntijan, myynnin ja asiakaspalvelu tehtävistä. Olen toiminut vaatteiden, yrityslahjojen sekä sisustus- ja lahjatavaratuotteiden parissa ja ennen Cotralin tiimiin tuloa työskentelin diagnostiikan/kemianteollisuuden alalla. Meluriskit ja oman korvan herkkyys äänille on tullut myös itselle tutuksi vuosien varrella. Ja kun tutustuin Cotralin yksilöityyn kuulonsuojain ratkaisuun, olen todella vakuuttunut sen tärkeydestä ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Cotral Lab Suomessa minun on mahdollista yhdistää aikaisempi kokemukseni sekä ihmisläheisyys ja edesauttaa yrityksiä ja sen henkilöstöä suojaamaan.

Jukka:
Toimin Cotral Lab Suomi kuulonsuojaus asiantuntijana ja vastuualueinani ovat Kainuu, Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi. Olen aikaisemmin toiminut erilaisissa myynnin tehtävissä vähittäis- ja tukkukaupassa sekä hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalalla. Koen onnistumista työssäni, kun voin auttaa asiakasta löytämään heille sopivia ratkaisuja. Lähestyn kuulonsuojaamista ensisijaisesti turvallisuusnäkökulmasta, mutta on selvää, että yksilöllinen ja käyttömukava kuulonsuojaaminen lisää myös työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista. Olen todella vaikuttunut Cotral Lab Suomen tuotteista ja haluan omalta osaltani olla jakamassa tietoa kuulonsuojaamisen tärkeydestä ja erinomaisista Cotral Labin tuotteista.

Nico:
Toimin Cotral Lab Suomi kuulonsuojauksen asiantuntujana, vastuualueeni on Itä- ja Kaakkois-Suomi. Olen aiemmin toiminut pitkään myynnin ja markkinoinnin parissa kello ja kulta-alalla Suomessa ja Baltiassa, jonka jälkeen vierähti 12 vuotta Arabiemiraateissa ja Saksassa Autoalalla mm. testikuskina. Ennen Cotralin tiimiin liittymistä toimin auton huolto ja hoitotuotteita maahantuovan yrityksen palveluksessa myyntitehtävissä. Saatuani tietää Cotral Labin tuotteista, olin todella kiinnostunut aiheesta omakohtaisten kokemusten ja omien korvien suojaustarpeen vuoksi. On todella ilo saada liittyä hienoon tiimiin mukaan ja voida auttaa yrityksiä ja niiden työntekijöitä meluun liittyvien vaarojen tietoiseksi tuomisessa sekä löytää jokaiselle sopiva ratkaisu kuulon suojaamiseen.

Kokemuksia yritysten kehittämispalveluista

 Yritys miehen takana
Laurent Capellari, Hallituksen puheenjohtaja & Toimitusjohtaja

Kuulon menettäminen on aina ollut yksi suurimmista huoleenaiheistani. Kaksivuotiaana kärsin toistuvista korvatulehduksista. Teini-ikäisenä vierailin usein korvalääkärin luona korvaputkien ja punktioiden vuoksi. Kipu oli kovaa ja pelkäsin että kuuroutuisin täysin.

Suomessa, yli 670 000 työntekijää altistuu yli 80 dB melulle. Euroopassa 7% työntekijöistä kärsii työperäisistä kuulovaikeuksista. He käyttävät tehottomia korvatulppia joita ei ole mukava käyttää, jotka eristävät heidät ympäristöstään eivätkä sovi korvaan. Tällaisissa olosuhteissa on mahdotonta käyttää tällaisia korvatulppia edes 2 tuntia päivässä. Ymmärtäisitte jos käyttäisitte niitä edes 30 minuuttia. Silti jokainen luulee että he pärjäävät... Ennemmin tai myöhemmin, kaikki jotka eivät suojaudu kunnolla tulevat kärsimään kuulon alenemisesta...

23-vuotiaana, vuonna 1992, päätin että muuttaisin työntekijöiden elämää niin että he eivät ikinä kuuroudu työperäisen melun takia. Päivä päivältä, tärkein motivaationi ja tyytyväisyyden lähteeni on palvella jokaista ammattilaista ja tarjota heille parhaat mahdolliset korvatulpat.
... Koska työntekijöidesi kuulon suojaaminen on olennaista!

Laurent Capellari

 Kiitos luottamuksesta
Yli 2 miljoonaa työntekijää 31.000 yrityksestä ympäri maailmaa luottaa Cotral Labiin

AHLSTROM
Anttilogo
Apetit
Asennusto
Cembrit
Dinolift
Helsingin Myllyi
Auto-Center
meyer turku
normaali
PKI
premix
Promens
Pukkila
sandvik
sensorex
sew
sucros
vak
visko teepak
ARE
Teknikum
Trinseo
Kaari

5 maanosaa katettuna

Kansainvälinen läsnäolo

Läsnäolo Euroopassa

Läsnäolo Euroopassa