Yksilölliset korvatulpat työntekijöiden parhaaksi

Nämä yksilölliset korvatulpat voittavat kaikki muut korvatulpat markkinoilla. Ne ovat mukavia käyttää, sallivat kommunikoinnin, ovat helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita - siis markkinoiden halutuimmat korvatulpat.

3D skannausta kהytetההn luodakseen parhaimmat yksilצlliset korvatulpat

Valetut korvatulpat joita on mukava käyttää

Yksilöllisten korvatulppien valmistusprosessi koostuu näistä askeleista:

 • Jokaiselta työntekijältä valetaan muotti korvakäytävästä
 • Tämän muotin avulla valmistetaan yksilölliset korvatulpat 3D-tulostuksen avulla

Tämä kattava prosessi varmistaa että korvatulpat sopivat täydellisesti, 100 mikronin tarkkuudella (yksittäisen hiuksen leveys). Ne sopivat niin hyvin että niitä voi käyttää koko päivän.

Suojattu, mutta ei eristetty

Jokaiselle työntekijälle yksilölliset korvatulpat.

SAPAN®, EN458 standardin mukaisesti, ottaa huomioon melun tason, havaintotason ja jokaisen työntekijän erityispiirteet.

Tarvitsetko yhteyden?

IT1

Mittatilaustyönä yhdistetyt kuulonsuojaimet

 • Henkilösuojain liitettynä
 • Suojaimet mittojen mukaan
 • Helppo käyttö

Täytyykö Sinun kommunikoida?

Qeos Green

Qeos Green – parhaat korvatulpat

 • Näkyvyys - suuret kahvat
 • Vaimennusta kaikilla taajuuksilla
 • 4 suodatinta :
  SNR 17, 20, 24, 28 dB
 • 6 vuoden takuu

Erittäin meluisa ympäristö?

Qeos Orange

Qeos Orange - korvatulpat turvalliseen työskentelyyn korkean melutason keskellä

Haluat keskittyä?

Clear

Clear - Mukautettu kohinasuodatin avoimen tilan tai yhteisten toimistojen viestintההn ja keskittהmiseen

Effi‐6 kokonaistakuulla, Sinun ei tarvitse huolehtia!

Effi-6 täysi takuu

6 vuotta ostopäivästä eteenpäin nautit Effi-6 takuusta, ja saat kaikki Qeos korvatulpat uudelleenvalmistetuksi ilmaiseksi, näissä tapauksissa:

 • Materiaalivirhe
 • Korvatulppien tehottomuus, CAPA©:n mukaan testattuna

Opi lisää tehokkuuden varmistamisesta

Yksilöllisten korvatulppiesi ylläpito on helppoa

Primo Excellium sarja

Huolto

Sekä vesi- että pölynkestävät Qeos-suodattimet pitävät akustiset ominaisuudet myös likaisissa ympäristöissä. Ne eivät tukkeudu, eikä niitä tarvitse huoltaa.

Varmistaaksesi suojaimen mukavuus käytössä suosittelemme että puhdistat yksilöllisen suojaimesi. Käytä puhdistuspyyhkeitä päivittäiseen puhtaanapitoon.

Tarvikkeet

Kahvalla tai kahvoilla tai ilman niitä, Cotral Lab yksilöllinen valetut korvatulppa sopii työntekijöidesi tarpeisiin työssään.
Cotral Lab kuulonsuojaimet ovat elintarviketeollisuuden vaatimusten mukaisia. Valikoimissamme on sekä havaittavissa oleva elektromagneettinen kapseli kaulanauha.

Ylläpidä kuulosuojaimiasi helposti verkossa

Henkilökohtaisella ja suojatulla asiakasalueellasi Cotral Labin verkkosivuilla voit helposti ylläpitää kuulosuojaimiasi. Voit myös tehdä tilauksia ja helpottaa seurantaa alusta alkaen.

Valetut korvamuotit jotka otetaan paikan päällä, Sinun aikataulusi mukaan, ovat digitaalisesti tallennettu palvelimillemme. Säästät aikaa tapauksissa, jos tuote pitää uudelleenvalmistaa.

Asiakasalue

www.mycotral.com

Kysymyksesi kuulosuojaimista

Kuulokojeet ovat välineitä, jotka vahvistavat ääntä. Niitä käytetään, kun ihmiset jo kärsivät kuulon heikkenemisestä. Kuulosuojaimet kuten Cotral valettu korvatulpat estää kuulon heikkenemisen.

Qeos valettu korvatulpat täyttävät yhden tärkeimmistä vaatimuksista elintarviketeollisuudessa: elektromagneetinen pallo on tarjolla vaihtoehtona. Voit täydentää sitä helposti havaittavalla yhdysjohdolla. Lisäksi varmistaaksemme paremman näkyvyyden Qeos kuulonsuojain ovat väritykseltään sininen.

Kuulonsuojaus asiantuntijamme valitsee suodattimen ja kuulonsuojain mallin SAPAN® menetelmän avulla. Se kysyy joukon kysymyksiä käyttäjälle jonka avulla sovellus ehdottaa kuulosuojaimet, jotka sopivat henkilölle. Jokainen työntekijä saa oikean vaimennuksen riippuen hänen melulle altistumisen tasostaan, huomioiden hänen henkilökohtaiset tarpeensa ja mahdolliset kuulonalenemat. Työntekijä on suojattu melulta olematta yli-suojattu.

SNR on lyhenne Single Number Rating. Se on painotettu keskiarvo kaikista mitatuista taajuuksista (63, 125, 250, 500, 1000, 2000, 4000 ja 8000 Hz).

Cotral kuulonsuojaimien takuuaika on 6 vuotta. Tämän jälkeen suosittelemme ottamaan uudet mallit tai arvioimaan niiden todellinen tehokkuus CAPA© testi avulla.

Saat ainutlaatuisen takuun kuulosuojain markkinoilla: Effi-6 takuun.

On olemassa kahden tyyppisiä suodattimia, jotka vähentävät melua eri tavoin:

 • Tasaisen vaimennuksen suodattimet, jotka vähentävät ääntä vääristämättä sitä. Kuvittele, että voit vähentää ympäristön äänenvoimakkuutta aivan kuten teet MP3-soittimella tai stereoilla. Nämä suodattimet tarjoavat saman äänenlaadun, vain äänitaso on pienentynyt. Nämä kuulonsuojaimia on varustettu suodattimilla, joita suositellaan esim teknikoille, jotka korjaavat koneita kuuntelemalla toimintahäiriöitä, ihmisille joiden on viestittävä meluisassa ympäristössä, työnjohtotehtävissä tai ihmisille jotka työskentelevät musiikin maailmassa ja show busineksessa.
 • HFA (High Frequency vaimennuksen) suodattimet pehmentää ääniä korkeilla taajuuksilla. Nämä suodattimet ovat erittäin hyödyllisiä erittäin meluisissa paikoissa: teollisuudessa, metallialalla jne

Jotta varmistamme kuulosuojaimen mukavuuden käytössä on suositeltavaa käyttää Cleanil puhdistusliinaa päivittäin jotta kaikki epäpuhtaudet kuten lika ja korvavaha ei keräänny suojaimeen. Cleaning poretabletin avulla varmistetaan akustisen filtterin toiminta.

Tilanteissa joissa yksittäisen suojaimen vaimennustaso ei riitä voidaan melutasoja pienentää käyttämällä tuplasuojausta. Tämä käsittää korvaan asennettavan kuulosuojaimen ja kuppisuojaimen sen päälle.

Miten lasken tuplasuojauksen tehon?
Suojaustaso lasketaan seuraavasti: 33 x ((0,4 x korvaan asettettu suojaimen vaimennustaso) + (0,1 x kuppisuojaimen vaimennustaso))
Esimerkki: valetun suojaimen vaimennustaso on 32 dB ja kuppisuojaimen vaimennustaso on 35 dB saadaan yhteisvaimennukseksi 40 dB.

Vastamelu suojain ei ole tehokkaampi. Teemme virheen jos varustamme työntekijän joka altistuu 85 dB(A) melulle suojaimella jonka vaimennustaso on 30 dB. Jos työntekijä on liian eristetty hän ei käytä suojaimia koko ajan. Hän riisuu suojaimet jotta voisi kuulla esim varoitussignaalit tai haluaa kommunikoida toisten työntekijöiden kanssa. EN458 normi suosittelee äänitasoksi välille 70 -75 dB(A). Tavoite on alentaa melutaso alle 75 dB(A).

Hinta riippuu useista tekijöistä. Summa saattaa tuntua kovalta kun vertaat vaikkapa kertakäyttöisiin korvatulppiin mutta kun vertailet kokonaiskustannuksia 6 vuoden käyttöajalla huomaat että Cotral:in tarjoama kokonaisratkaisu on edullinen.

Cotral Lab kuulonsuojaus asiantuntija tulee paikan päälle tekemään mallit työntekijöiden korvista. Hän antaa lisäksi lain vaatiman koulutuksen meluriskeistä ja Cotral kuulosuojaimien käytöstä. Asiantuntijamme käyttää avukseen SAPAN® ohjelmistoa jonka avulla voidaan valita paras suojainmalli perustuen työolosuhteisiin ja hänen henkilökohtaisiin tarpeisiinsa. Koko prosessi hoidetaan yrityksen tarpeet huomioiden.