Kuulon terveyteen liittyen, markkinoilta löytyy erilaisia henkilökohtaisia kuulonsuojaimia.

Kuulonsuojaimen mukavuus on ratkaiseva tekijä työperäisen kuurouden ja kuulonaleneman torjunnassa. Valettujen korvatulppien mukavuutta on vaikea saavuttaa muilla suojaimilla, koska niiden käyttö on vaivatonta koko työpäivän ajan. Teknikum ymmärsi tämän ja päättivät siksi hankkia työntekijöiden käyttöön Cotral Labin kuulonsuojaimet.

5 ajatusta kuulonsuojaimista

Yksilölliset kuulosuojaimet ovat kalliita...Mitä enemmän vaimennnat ääntä sen paremmin työntekijät ovat suojattuja...Onko tämä totta? Kuinka korjata väärinkäsitykset?

Mitkä ovat työntekijöidesi perustarpeet?

Useat asiat vaikuttavat oikean kuulonsuojaus ratkaisun valintaan työntekijöille. Jos pitäisi valita yksi tekijä, mikä se olisi?

On olemassa 4 eri tyyppistä henkilökohtaista kuulonsuojainmallia

Oikean ratkaisun valinta voi ehkäistä kuulonalenemaa: Korvatulppa joka ei ei ole sovi tiimisi tarpeisiin ei käytetä. Miten valita oikein?

Kuulon terveyteen liittyen, markkinoilta löytyy erilaisia henkilökohtaisia kuulonsuojaimia.

8 avainasiaa valitessasi oikeaa kuulonsuojainta. Miten yksilölliset kuulosuojaimet pärjäävät vetailussa?

Kertakäyttöisten korvatulppien väärinkäyttö

Cotral Lab perustettiin vastaukseksi vuosittaisten työperäisten kuulovaurioiden hälyttävään yleistymiseen. Vaikka ratkaisuja on olemassa, vähäinen tieto melusta, huonosti istuvat kertakäyttöiset korvatulpat sekä seurannan puute ovat kaikki tekijöitä tässä ongelmassa.

Valitse parhaat kuulosuojaimet

Jotta työntekijäsi käyttäisivät kuulosuojaimia, niistä täytyy löytyä viisi ominaisuutta: sopivuus, kommunikaatio, mukavuus sekä hygienia. Sopivatko kertakäyttöiset korvatulpat hyvin korvaan? Voitko kommunikoida kuulosuojaimet päässä? Vertaa...

Kertakäyttöiset korvatulpat

Kun hankit kertakäyttöisiä korvatulppia, ajattelet että olet valinnut tehokkaan ja taloudellisen kuulonsuojaimen. Oletko laskenut sijoituksen ja korvatulppien todellisen tehokkuuden suhdetta?

Nainen kärsii työssään melusta

Erilaisia tapoja tehokkaasti ehkäistä työmelua ja siitä aiheutuvaa kuulonalenemaa

Käytä julisteita

Miten jakaa tietoa ja muuttaa työntekijöiden asennetta? Askeleet onnistuneen meluntorjunnan kampanjan lanseeraukseen?