Tapaustutkimukset yksittäisistä melunsuojaimista ja kuulosuojaimista työpaikalla

Kun valitset kuulosuojain tarjoajan, voi olla vaikea löytää tiensä monista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Tässä kategorissa löydät suosituksia Cotral Labin yksilöllisistä kuulosuojaimista ja vertailututkimuksia niiltä, jotka käyttävät niitä.

Vastamelukuulokkeet

Korkea vaimennus ja uudelleenkäytettävyys ovat hyvää vastinetta rahalle, melunvaimennuskuulokkeet näyttävät olevan monikäyttöinen ratkaisu meluhaittoja vastaan Mutta ovatko ne todella? Tarkastelemme niiden vahvuuksia ja heikkouksia.

Kertakäyttöisten korvatulppien väärinkäyttö

Cotral Lab perustettiin vastaukseksi vuosittaisten työperäisten kuulovaurioiden hälyttävään yleistymiseen. Vaikka ratkaisuja on olemassa, vähäinen tieto melusta, huonosti istuvat kertakäyttöiset korvatulpat sekä seurannan puute ovat kaikki tekijöitä tässä ongelmassa.

Valitse parhaat kuulosuojaimet

Jotta työntekijäsi käyttäisivät kuulosuojaimia, niistä täytyy löytyä viisi ominaisuutta: sopivuus, kommunikaatio, mukavuus sekä hygienia. Sopivatko kertakäyttöiset korvatulpat hyvin korvaan? Voitko kommunikoida kuulosuojaimet päässä? Vertaa...

Kertakäyttöiset korvatulpat

Kun hankit kertakäyttöisiä korvatulppia, ajattelet että olet valinnut tehokkaan ja taloudellisen kuulonsuojaimen. Oletko laskenut sijoituksen ja korvatulppien todellisen tehokkuuden suhdetta?