Meidän kaltaisellamme yrityksellä on tärkeää olla pysähtymättä vaan olla jatkuvasti ennakoimassa ja etsimässä mahdollisuuksia evoluutioon vastaten yhä paremmin käyttäjien tarpeisiin.

Minkälainen kuulosuojaimen tulevaisuus tulee olemaan?
Mitä voimme odottaa uusilta tekniikoilta tulevina vuosina?
Haluatko kuulla?

Huomisen kuulonsuojaimet, tekniikan haaste

Cotral Lab on ollut yli 25 vuoden ajan maailman johtava mittatilaustyönä valmistettujen kuulonsuojainten tuottaja.
Tarjoamme korkealaatuisen mittatilaustyönä tehdyn melusuojaimen kaikille melulle altistuneille työntekijöillesi.

Tämän huipputeknologian avulla päätimme muutama vuosi sitten laajentaa tietämystämme ja ennakoida asiakkaidemme tulevia tarpeita.

Itse asiassa olemme edelleen tietoisia monista tilanteista, joissa valetut kuulonsuojaimet eivät vastaa täysin ammattilaisten tarpeita (kuten tarve kommunikoida erittäin meluisissa ympäristöissä).

Cotral Labin tuotepäällikkö Laurent Jehanne kertoo meille, kuinka huomiset innovaatiot tekevät vaativista ympäristöistä helpompia käsitellä ja miten Cotral Lab osallistuu tähän kehitykseen.

Mikä on uusin innovaatio Cotral Labissa?

Cotral Lab on aina ollut mukana erittäin onnistuneissa teknologisissa prosesseissa saaden useita rekisteröityjä patentteja. Olipa suojaus tai suodattimet, innovaatio on ollut osa meidän DNA: ta yli 20 vuoden ajan.

Cotral Labin kehitysosasto koostuu 11 hengestä, ja se on omistautunut tutkimukseen ja kehitykseen yli 10 vuoden ajan.

T & K-tiimimme työskentelee jatkuvan tuotekehityksen ja tulevaisuuden innovaatioiden parissa. Tämä monialainen tiimi tutkii jatkuvasti suojaimien suorituskykyä ja kehittää uusia kuulonsuojauskonsepteja tulevaisuutta varten.

He työskentelevät erityisesti Laurent Jehannen rinnalla BIONEAR-projektin kehittämisessä.

BIONEAR on:

"Sähköinen suojaus, jonka avulla voit vaimentaa kuulollesi vaarallista melua, kuunnella ympäristöäsi tehokkaasti ja kommunikoida radion tai puhelimen kanssa meluisissa ympäristöissä."

BIONEAR-projekti

Mikä on BIONEAR?

BIONEAR on aktiivinen kuulonsuojain (katso kuvaa) työntekijöille, jotka työskentelevät vaativissa ympäristöissä, joissa on erilainen melutaso, mikä tekee passiivisten kuulosuojainten käytöstä erityisen vaikeaa.

BIONEAR on aktiivinen kuulonsuojain

Kenelle BIONEAR sopii?

BIONEAR on suunnattu ammattilaisille seuraavilla aloilla:

  • Rakentaminen
  • Energia
  • Metalliteollisuus
  • Teollisuuden huolto

Ja työprofiilit, kuten:

  • Koneenkäyttäjät
  • Huoltoteknikot

Heillä on yhteistä ryhmätyö jossa tarvitaan kommunikaatiota.

Heillä on yhteinen tarve kuunnella ympäristöään, olla valppaana, välittää tietoa, ja heillä on epäsäännöllistä kuulolle haitallista melua, joka vaatii kuulonsuojaimia.

Tulevaisuuden kuulonsuojaimet varustetaan melunvalvontaratkaisuilla

Tulevaisuuden tehtaan tulevaisuuden kuulonsuojaimet

Vaikka innovaatioprojektimme ovat osa pitkäaikaisia ohjelmia, tutkimuksen kaksi päälinjaa perustuvat aina käyttäjän mukavuuden ja tehokkuuden varmistamiseen.

Sovellusten 4.0 (puheentunnistus) lisäksi on tulossa uusi lähestymistapa: datan käsite.
Tietojen kerääminen, tallentaminen, käsittely ja palauttaminen.

Tulevaisuuden kuulonsuojaimet varustetaan melunvalvontaratkaisuilla.

Ne mahdollistavat ulko- ja sisämelutasojen keräämisen ja muuntavat mukautetut kuulosuojaimet "annosmittariksi" et de transformer son PICB en « dosimètre » tarkoituksena suojella käyttäjää ja varmistaa, että kuulosuojaimet ovat tehokkaita.

Jos katsomme pidemmälle, voimme integroida lämpötilan, sykkeen mittauksen jne.

Huomaa, että jalkojen ja käsien ohella korva on yksi parhaista paikoista, joissa ihmiset voivat vastaanottaa tietoja, joten voimme kuvitella, että tulevaisuuden henkilönsuojaimet, kuten kenkiä, käsineitä ja yksilöllisiä kuulonsuojaimia, täydennetään erilaisia antureilla.

Tulevaisuuden työntekijää voidaan tarkkailla ja suojella heidän henkilökohtaisilla suojaimillaan, mikä on todellinen käännekohta työntekijöiden turvallisuuden kannalta. (Tunnistetaan hyväksyttävät vaikeustasot työssä).

 

Jos huomaat viestintätarpeita meluisissa ympäristöissä yrityksessäsi, ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.