Kuulonsuojaimet ja melumittaukset riskienhallinnassa

Kertakäyttöiset korvatulpat, yksilölliset korvatulpat, kuppisuojaimet, jne. Kuulemisen suojaukseen löytyy useita ratkaisuja. Minkä vaihtoehdon haluat valita? Minkä takia? Tässä osiossa selvitetään, miten valita suojain, joka parhaiten soveltuu työntekijöidesi tarpeisiin.

melu työpaikalla

Työpaikkamelua ei esiinny ainoastaan meluisassa teollisuusympäristössä. Meluhaittoja on kaikilla sektoreilla, myös palvelualalla.

Maatalouselintarviketeollisuuden työntekijöiden kuulonsuojaus

Miten valitaan parhaat kuulonsuojaimet maatalouselintarviketeollisuuden alalla? Mitä kriteereitä on otettava huomioon?

Tulevaisuuden kuulonsuojaimet

Jos haluat oppia lisää yksilöllisten kuulonsuojainten tulevista innovaatioista, tutustu artikkeliin tulevaisuuden kuulonsuojaimista Cotral Lab:ilta

Kuulon terveyteen liittyen, markkinoilta löytyy erilaisia henkilökohtaisia kuulonsuojaimia.

Kuulonsuojaimen mukavuus on ratkaiseva tekijä työperäisen kuurouden ja kuulonaleneman torjunnassa. Valettujen korvatulppien mukavuutta on vaikea saavuttaa muilla suojaimilla, koska niiden käyttö on vaivatonta koko työpäivän ajan. Teknikum ymmärsi tämän ja päättivät siksi hankkia työntekijöiden käyttöön Cotral Labin kuulonsuojaimet.

5 ajatusta kuulonsuojaimista

Yksilölliset kuulosuojaimet ovat kalliita...Mitä enemmän vaimennnat ääntä sen paremmin työntekijät ovat suojattuja...Onko tämä totta? Kuinka korjata väärinkäsitykset?

Mitkä ovat työntekijöidesi perustarpeet?

Useat asiat vaikuttavat oikean kuulonsuojaus ratkaisun valintaan työntekijöille. Jos pitäisi valita yksi tekijä, mikä se olisi?

On olemassa 4 eri tyyppistä henkilökohtaista kuulonsuojainmallia

Oikean ratkaisun valinta voi ehkäistä kuulonalenemaa: Korvatulppa joka ei ei ole sovi tiimisi tarpeisiin ei käytetä. Miten valita oikein?

Kuulon terveyteen liittyen, markkinoilta löytyy erilaisia henkilökohtaisia kuulonsuojaimia.

8 avainasiaa valitessasi oikeaa kuulonsuojainta. Miten yksilölliset kuulosuojaimet pärjäävät vetailussa?